A thing or two about this blog

Tässä blogissa olen yrittänyt vangita pientä osaa tuosta loputtomasta tajunanvirrasta, jota korvieni välissä liikkuu ja myöskin unista & unelmista. Toivottavasti jokin asia, taikka juttu antaa myös muille inspiraartiota.

In this blog I've tried to capture some things from my stream of consciousness and from my dreams.
I hope that something in this blog could give an inspiration to somebody else too.

torstai 24. toukokuuta 2012

Haaste

Luin Lottakatariina-blogista haasteen, jossa hän haastaa kaikk bloggaajat, jotka lukivat kyseisen haasteen. Kiitos hänelle tästä :) Ja se itse haaste meni näin:

1. Kiittä haasteen antajaa
2. Kertoa itsestään 9 faktaa
3. Lahjoittaa tunnus 5 bloggaajalle

1.  Lempimusiikkiani on....
The Rasmus, Robert Downey Jr., Hugh Laurie, Elvis Presley, Louis Armstrong, The Rolling Stones, Billy Talent, Apulanta, Happoradio, Uniklubi, Avril Lavigne, Danny Elfman, Hans Zimmer... Elikkää pääasiallisesti Blues ja Jazz vivahteista Rockia, uskoisin. Olen muuten myös avoinna uusille artisteille, jos joku haluaa vinkata jotakin ; )

2. Katson paljon elokuvia...
Ja en vain katso, myös arvostan & kunnioitan & ihailen elokuvien tekijöitä ja heidän työnsä hedelmiä. Toivon, että ansaitsisin leipäni (sitten tulevaisuudessa) juuri tältä taianomaiselta alalta. En ole nähnyt läheskään tarpeeksi elokuvia, mutta aika hyvät perus tiedot löytyy. "Oppia ikä kaikki!"

3. Pidän & Omistan & Kerään asusteita...


4. Tulevaan kesääni kuuluu...
HuHu, Helsinkipäivän konsertti, EM-kisat ja toivottavasti Ruisrock.

5.Olen nostalgian kaipuinen...
Kaikessa mitä teen ja mistä olen kiinnostunut näkyy tietty nostalgisuus ja vanhan ajan kaipuu. Ei aina suoranaisesti, mutta itselle aina läsnä.

6. Ajattelen...
Tarkoitukseni ei ollut sanoa ilmiselvää asiaa ääneen. Vaan tarkoitan että kiinnitän huomiota arjen pieniin yksityiskohtiin ja jään pohtimaan niitä. Ja joskus itsestään selviä asioita, joita tuntuu ettei kukaan muu mieti; ajattelen.

7. Pidän matkustelusta...
Olen kierrellyt ympäri Suomea, käynyt Norjankin puolella. Tukholmassa kahdesti käyneenä voin sanoa, että se on mukava & upea paikka. Kerran olen käynyt Kreetalla, ja Budapestissa. Viimeisinpänä pääsin Englantiin & Brightoniin & Lontooseen. Suunnnitteilla on matka ainakin Tallinnaan (realistisin!), Pariisiin ja Yhdysvaltojen Amerikkaan (lähinnä haaveita).



8. Tutkin...
Kaikkea. Olisi ihanaa vain hukuttautua vanhojen kirjojen, lehtileikkeiden ja kuvien joukkoon. Etsien, tutkien ja tutustuen kaikkeen. Mistä maailmassamme on kyse ja on ollut? Ottaen selvää ja selvittäen, uudelleen löytää ja keksiä, valoittaa kaikkea itselle ja ehkä muillekkin. 

9. Uskonnot, salaseurat, rituaalit, myytit, mystiikka, magia, yliluonnollinen...
Kiinnostukseni on loputon. Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko Manalaa tai Taivasta olemassa? Kuka päättää mitä meille tapahtuu? Mitä Vapaamuurarit ajattelivat? Miksi he ovat niin kiinnostavia? Onko henkiä olemassa? Voiko ihminen kadota? Missä on Atlantis?

Ja nyt haastaan nämä blogit/bloggaajat:
1. Laura
2. Heidi
3. Phaadi
4. Kirsi
5. JA KAIKKI BLOGGAAJAT JOTKA TÄMÄN LUKIVAT!